OF ENVY.SHE SAID 

- En multimedie danse-hybrid

2018/ Theater Expedition Metropolis

 

Vi befinder os i et rum afskåret fra omverdenen, mørklagt og dækket af plastik. Her vækkes følelsen misundelse fra sin dvaletilstand.  

 

Of Envy.She Said er en multimedie danseforestilling som udfolder sig i dybet af uønskede følelser. Forestillingen undersøger følelsen misundelse - en kompleks følelse, som ofte er belastet med at være enten typisk eller universelt urimelig, irrationel, ondskabsfuld eller forkert at føle.

I en brutal vekselvirkning mellem foragt og nydelse bearbejder forestillingen misundelsens altopslugende karakter. 

Koncept og iscenesættelse: Kant Fabrik

Koreografi og performance: Susanne Engbo Andersen

 

Scenografi og multimediedesign: Anne Sofie Vermund

Produktionsdesign: Nicole Johansen

 

Lydbillede af We Like We 

Varighed: 50 minutter

Forestillingen er støttet af Stantens Kunstfond

"Det er ikke hver dag man får lejlighed til at opleve en performanceforestilling af klassisk karakter, hvor teater og billedkunst fletter sig ind i hinanden og hvor alle sceniske elementer er i spil."

 

- Lone Sørensen, Kulturkongen

"Hele forestillingen byggede på visuel oplevelse af de følelser som en person har/føler når man misunder noget andre har. En særdeles oplevelsesværdig sammensmeltning af dans og lyde. Meget smukt fremført af Susanne Engbo Andersen."

 

- Leif Stark,

Kulturkongen

"Du finder en vakuumpakket kvinde og du kan næsten ikke være i dig selv mens du ser hende vækkes til live og forsøger at komme fri. Du vil rede hende. Forestillingen er igang, musikken der følger er meget meget smuk. Du følger kvinden gennem hendes lidelser og selvrefleksioner"

- Majken Larsen,

Kulturkongen

"Med video mapping bliver en skov af ophængte lampeskærme lærred for kvindens tanker og misundelse, og med sanselige og nærmest rituelle bevægelser, viser Susanne Engbo Andersen sin indre kamp mod den misundelse som hun nærer."

- Casper Koeller,

Sceneblog

@Kant Fabrik
mail@kantfabrik.dk

Copyright © Kant Fabrik 2020

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle